Societatea Cromatec Plus a fost infiintata in anul 1998, cu un capital 100% romanesc, avand ca obiect de activitate comercializarea aparaturii de laborator, inclusiv consumabile si asigurarea serviciilor de instalare, punere in functiune si mentenanta, precum si instruirea personalului utilizator. Din anul 2002 firma Cromatec Plus SRL este dealer autorizat PerkinElmer in Romania.
Nivelul de pregatire stiintifica al angajatilor este foarte ridicat, cei mai multi (90%) avand studii universitare si postuniversitare.
Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta si competenta in domeniu. Datorita unui program exigent de instruire si perfectionare continua asigurat de firma producatoare, echipa noastra este gata sa faca fata provocarilor de orice natura: tehnica, consultanta, instruire sau dezvoltare de noi aplicatii. 
 
In anul 2002 Cromatec Plus obtine certificarea nationala de catre SRAC si internationala de catre IQNet a Sistemului de Management al Calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001:2000. 
In anul 2008 este obtinuta certificarea nationala de catre SRAC si Internationala de catre IQNet a Sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale al organizatiei, in conformitate cu standardul OHSAS 18001:2007 si a Sistemului de management de mediu , in conformitate cu standardul ISO 14001:2005 .
 
Datorita relatiilor stranse pe care compania noastra le are cu beneficiarii echipamentelor livrate, participam in mod frecvent la diferite proiecte sau teme de cercetare prin dezvoltarea unor metode specifice, analize si monitorizari care, impreuna cu serviciile de service si training oferite, contribuie in mare masura la succesul acestor programe. 
 
Livrarea si instalarea rapida, instruirea si consultanta competenta, service-ul prompt si profesionist asigura parametrii de eficienta si profitabilitate atat de necesari si de actuali intr-un laborator modern.
 
 
 
 

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat in analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului in aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe LC300 UPLC si LC300 HPLC controlate de softul SimplicityChrom™