Efectuați analize anorganice pentru câte un element, precise și eficiente pe cele mai avansate instrumente disponibile. În calitate de lider global incontestabil în spectrometria de absorbție atomică, oferim capabilități analitice de ultimă generație prin spectrometrele noastre PinAAcle™ cu flacără și cuptor cu grafit AA. Spectrometrul nostru cu flacără PinAAcle 500 AA este ideal pentru laboratoarele care au nevoie de o flacără AA fiabilă, ușor de utilizat, dar de înaltă performanță. Spectrometrele noastre PinAAcle din seria 900 AA integrează o gamă largă de inovații tehnologice în cele mai mici pachete de flacără/cuptor de pe piață.
 

PinAAcle™ 500

PinAAcle™ 500 este primul spectrometru de absorbție atomică cu flacără complet rezistent la coroziuni, proiectat pentru a rezista în cele mai dure medii și la cele mai corozive probe. Oferă durabilitate superioară, durată de viață lungă, costuri de întreținere reduse și cea mai rapidă rată de recuperare a investiției dintre toate absorbțiile atomice cu flacără. PinAAcle™ 500 este un sistem robust, complet integrat, ideal pentru laboratoare care necesită un spectrometru de absorbție atomică cu flacără sigur, ușor de utilizat dar și cu performanțe ridicate. Este echipat cu o interfață cu ecran tactil inovativă, cu o operare facilă cu ajutorul software-ului prietenos Syngistix™.

Detalii Brosura

PinAAcle™ 900F

PinAAcle™ 900F este un sistem cu flacără cu dublu fascicul, ce asigură o pornire rapidă și stabilitate extraordinară pe termen lung. Conține fibră optică de ultimă generație, ce maximizează fluxul de lumină pentru limite de detecție foarte bune, suport pentru 8 lămpi și optimizare automată pentru flacără și arzător, ce asigură o productivitate crescută.

Detalii Brosura

PinAAcle™ 900H

Pentru laboratoare în care este nevoie de un spectrometru de absorbție atomică de performanță, PinAAcle™ 900H este un sistem combinat cu flacără și cuptor cu corecție de fond a sursei continuă. Capabil să comute între flacără și cuptor în câteva secunde, fibră optică de ultimă generație ce maximizează fluxul de lumină pentru limite de detecție îmbunătățite, sistem automat de mare viteză al lungimii de undă, identificarea automată a elementelor pentru cele 8 poziții pentru lămpi, PinAAcle™ 900H poate determina până la 20 elemente într-o secvență complet automată, pentru productivitate maximă.

Detalii Brosura

PinAAcle™ 900T

Pentru laboratoarele în care sunt necesare cele mai bune performanțe atât pentru absorbția atomică pe flacără, cât și pe cuptor de grafit, PinAAcle™ 900T este un sistem ce combină flacăra cu cuptorul Zeeman longitudinal. PinAAcle™ 900T permite comutarea între flacără și cuptor în câteva secunde, iar sistemul optic cu debit mare de lumină, combinat cu detectorul în stare solidă, asigură eficiența și raportul semnal/zgomot cele mai bune de pe piața spectrometrelor de absorbție atomică. Adițional, conține fibră optică de ultimă generație pentru limite de detecție foarte bune și camera color TubeView™ pentru cuptor, pentru alinierea foarte simplă a vârfului autosampler-ului, precum și pentru monitorizarea uscării și a pirolizei în timpul analizei pentru ușurință în dezvoltarea metodelor.

Detalii Brosura

PinAAcle™ 900Z

Pentru laboratoarele în care este necesar un spectrometru de absorbție atomică cu cuptor de mare performanță, PinAAcle™ 900Z™ este un sistem Zeeman longtudinal cu dublu fascicul, ce asigură o pornire rapidă și stabilitate excepțională pe termen lung. - fibră optică de ultimă generație ce maximizează fluxul de lumină pentru limite de detecție îmbunătățite - camera color TubeView™ pentru cuptor, pentru alinierea foarte simplă a vârfului autosampler-ului.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat in analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului in aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe LC300 UPLC si LC300 HPLC controlate de softul SimplicityChrom™