Avio 200

Avio 200 este un ICP-OES compact, ce combină un design vertical al plasmei cu caracteristici unice de hardware pentru cele mai dificile matrici fără diluție, asigurând un nou nivel de performanță și flexibilitate pentru ICP.

Detalii Brosura

Avio 500

Avio® 500 este un ICP-OES cu adevărat simultan, dual view și compact. Utilizează plasmă verticală și este creat să opereze și cu cele mai dificile matrici, fără diluție, asigurând productivitate, performanță și o recuperare rapidă a investiției.

Detalii Brosura

LPC 500™ - Numărător de p...

LPC 500™ este un sistem optic de măsurare a particulelor unice, proiectat să numere și măsoare fiecare particulă, individual, la o înaltă rezoluție. Când este utilizat pentru probe de ulei, sunt necesari doar 4mL de probe diluate 10x, oferind reproductibilitate între probele puțin și foarte vâscoase și minimizând în același timp necesitatea de spălare și risipa de solvenți. LPC 500™ * se integrează perfect cu ICP-OES-ul pentru analiza elementală * durată de la o probă la alta de aproximativ 45 secunde * utilizează mai puțin de 1mL de probă per analiză * amprenta cea mai mică de pe piață

Detalii Brosura

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat in analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului in aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe LC300 UPLC si LC300 HPLC controlate de softul SimplicityChrom™