Seria Optima 8x00 dispune de o varietate de capabilităţi extinse, ca răspuns la cerintele clientilor si aplicatiilor acestora. Ea permite laboratoarelor reducerea costurilor pe analiza şi optimizarea fluxului de lucru. Toti parametri de functionare pentru seria Optima 8x00 sunt controlati de computer cu ajutorul software-ului WinLab32, inclusiv debitele de gaz, puterea generatorului de RF, vizualizarea plasmei cu PlasmaCam™. NOU* - generator RF Flat Plate™ Plasma Technology care reduce consumul de Ar la jumatate! - sistem de introducere a probei eNeb™ - sistem de vizualizare a plasmei PlasmaCam™
 

Avio 200

OPTIMA 7300 V

Optima 7300 V special construit pentru analiza probelor de ulei sau geochimice şi pentru aplicaţii metalurgice - soluţia ideală pentru laboratoare care necesită performanţe excelente şi productivitate pentru analize de rutina.

Detalii Brosura

OPTIMA 8000

Optima 8000 oferă o gamă largă de caracteristici care sunt standard pentru fiecare configuraţie: camera de vizualizare a plasmei PlasmaCam, sistem optic avansat, detector CCD, schimbare rapidă a casetei torta.

Detalii Brosura

OPTIMA 8300

Optima 8300 este un ICP-OES cu doi detectori SCD, care permite obtinerea unor limite de detectie superioare si masuratori simultane in timp real.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat în analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION ™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului în aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat AxION iQT™ GC/MS/MS - prima platforma de spectrometrie de masa care efectuează atât analize cantitative net superioare cat și identificari de masă exacte din probe cu matrice complexa.
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe Altus UPLC si Altus HPLC controlate de softul Empower® 3