Familia NexION™ este proiectata pentru a oferi un nivel de stabilitate, flexibilitate şi performanţă niciodată întalnite într-un instrument ICP-MS. Este singurul ICP-MS care vă permite maximizarea productivitatii fără a compromite performanţa sau sensibilitatea. NexION poate fi usor integrat cu un lichid cromatograf(LC), gaz cromatograf (GC) sau ion cromatograf(IC) pentru a oferi o soluţie completă in separarea şi determinarea elementelor de analizat.
 

NexION 2000 B/C/P/S

NexION® 1000

NexION® 1000 este ICP-MS-ul ideal pentru efectuarea unui număr foarte mare de analiză multi-element de rutină, pentru verificarea încadrării în reglementări la nivel de urme. Prin intermediul mai multor tehnologii patentate pe care le încorporează, dispune de o viteză excepțională si simplitate în operare, pentru asigurarea eficienței laboratorului.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat in analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului in aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe LC300 UPLC si LC300 HPLC controlate de softul SimplicityChrom™