Construite pe punctele forte ale platformei PerkinElmer de cromatografe de gaze fiabile (GC), sistemele comercializate de către CromatecPlus sunt ușor de operat și oferă în același timp performanțele, capacitatea și timpii de așteptare între probe cerute de către laboratoarelor analitice de înaltă performanță. Portofoliul nostru cuprinzător de instrumente cuprinde instrumentele puternice Clarus® 590 și 690 GC, care oferă o sensibilitate superioară, tehnologia TurboMatrix ™ (cu tehnologie de gestionare a probelor de tip headspace, desorbție termică, autosampler de lichide și opțiuni SPME), plus detectoare multiple și o gamă completă de accesorii și consumabile. Sistemele Clarus GC sunt controlate de sistemul de date cromatografic TotalChrom ™ (CDS). Acest software vă poate eficientiza fluxul de lucru și vă permite să gestionați rapid și sigur datele dvs. GC într-un mediu reglementat sau nereglementat. Software-ul TotalChrom ™ CDS este cea mai bună alegere pentru operațiile exigente cu mai mulți utilizatori și cu mai multe locații, unde sunt utilizate un număr mare de instrumente.
 

Clarus 590 GC

Clarus 590 este un sistem GC complet automatizat, flexibil, robust, care vă poată satisface cerințele variate. Acest sistem reprezintă un instrument de bază pentru orice analiză gaz cromatografică.

Detalii Brosura

Clarus 690 GC

Proiectat pentru laboratoare cu ritm rapid, cu volum mare de probe, care necesită o scădere a timpului dintre analize, Clarus 690 GC oferă o sensibilitate, capacitate superioare, cu timp de așteptare minim între probe.

Detalii Brosura

TurboMatrix HeadSpace HS

Cromatografia de gaze folosind tehnica Headspace - pentru aplicații care implică extracția fără solvenți a compușilor volatili, este o tehnică de neegalat, eliminând pașii consumatori de timp și riscul de eroare umană asociată cu alte metode de preparare a probelor GC.

Detalii Brosura

TurboMatrix Thermal Desorbers TD

Pentru laboratoarele care analizează totul, de la calitatea aerului până la arome și parfumuri, desorbția termică oferă o soluție mai rapidă, mai ușoară, mai rentabilă pentru prepararea probelor în vederea analizei GC sau GC/MS.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat in analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului in aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe LC300 UPLC si LC300 HPLC controlate de softul SimplicityChrom™