Combinația dintre linia de gaz cromatografe cu performanțe dovedite și spectrometria de masă produce un instrument gaz cromatograf cuplat cu spectrometru de masă ce acoperi orice nevoi prezente și viitoare ale unui laborator modern de analize. În completarea liniei de GC/MS de laborator vine sistemul portabil Torion® T-9 GC/MS ce împreună cu sistemul Clarus® SQ 8 GC / MS oferă o soluție completă GC/MS din teren până în laborator.
 

Clarus SQ 8 GC/MS

Clarus® SQ 8 GC/MS oferă o sensibilitate și stabilitate de neegalat pentru identificarea și cuantificarea compușilor volatili și semi-volatili. Este proiectat pentru a oferi performanțe ridicate, fiabilitate și rezultate excelente. În plus, cu tehnologia patentată SMARTsource ™ (atât pentru EI cât și pentru CI), întreținerea este ușoară.

Detalii Brosura

Torion T-9 GC/MS Portabil

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat in analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului in aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe LC300 UPLC si LC300 HPLC controlate de softul SimplicityChrom™