Indiferent dacă aveți nevoie de HPLC sau UHPLC, PerkinElmer oferă tehnologia potrivită pentru testarea eșantioanelor, în mod eficient și precis. Pentru o gamă largă de aplicații alimentare, de mediu, farmaceutice, industriale și multe altele, sistemele robuste Flexar ™ HPLC și UHPLC funcționează fiabil, sunt ușor de operat și sunt ideale pentru analizele de rutină sau chiar și pentru cele mai solicitante aplicații. Cu ajutorul instrumentelor Flexar LC aveți flexibilitatea de a alege sistemul de date cromatografice (CDS) care se potrivește cel mai bine funcționării laboratorului dumneavoastră cu ajutorul software-ului Chromera® sau TotalChrom®. Platforma Flexar oferă o gamă de componente flexibile pentru a vă asigura că cerințele dvs. exacte sunt îndeplinite. În plus, oferim o gamă completă de consumabile și kituri pentru optimizarea metodelor dvs. și servicii și suport de nivel mondial.
 

HPLC LC 300

Platforma PerkinElmer LC 300 redefinește experiența lichid cromatografiei, oferind flexibilitatea, performanța și eficiența necesare pentru cele mai ridicate cerințe analitice. Cu opțiunea de personalizare cu o gamă largă de detectori și accesorii, fiecare sistem LC 300 este proiectat pentru a întruni cele mai importante specificații – cele ale laboratorului dumneavoastră. Împreună cu software-ul SimplicityChrom™ CDS, sistemul HPLC LC 300 asigură o utilizare în lichid cromatografie la nivel înalt, cu flux de lucru simplificat, funcții intuitive și procese automatizate.

Detalii Brosura

UHPLC LC 300

Pentru aplicații exigente atunci când trebuie să colectați mai multe informații în mai puțin timp, Flexar UHPLC este soluția perfectă. Acest UHPLC este proiectat pentru un mediu de productivitate ridicat și oferă o sensibilitate și o rezoluție ridicată, o acuratețe și precizie excepționale a debitului și rezultate mai rapide.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat in analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului in aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe LC300 UPLC si LC300 HPLC controlate de softul SimplicityChrom™