Spectrometrele Frontier™ sunt construite sa acopere domeniul in infrarosu apropiat (NIR), mijlociu (MIR) si indepartat (FIR)oferind performante superioare în aplicaţii solicitante. Sistemele dispun de inalta senzitivitate, viteza si stabilitate oferind posibilitatea laboratoarelor de a obtine rezultate reproductibile si de calitate. Sistemul optic poate fi configurat să utilizeze sistemele de microscopie si imagistica. Softul intuitiv Spectrum™ asigura usurinta in exploatare, rezultate consecvente, de la o zi la alta, de la un operator la altul.
 

Frontier MIR/FIR

Frontier MIR/NIR

Spectrum Two™

Destinat tuturor, Oriunde si Oricand! Pentru măsurători fără probleme şi opţiuni de portabilitate, Spectrum Two™ este ideal pentru utilizarea în laborator şi pe teren.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat in analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului in aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe LC300 UPLC si LC300 HPLC controlate de softul SimplicityChrom™