Echipamentele Lambda 25/35/45 sunt usor de operat chiar cu o minima instruire a personalului utilizator. Sistemul optic, dublu fascicul real incapsulat si acoperit cu quartz, asigura cea mai buna stabilitate posibila si permite probelor de referinta sa fie masurate si corectate in timp reeal. Schimbarea lampilor de deuteriu prealiniata si a celei de tungsten se poate face foarte usor si fara interventie specializata, intr-un timp scurt. Controlul spectrofotometrelor se realizeaza integral cu ajutorul softului: permite crearea si aprobarea de metode, setarea parametrilor, definirea de rapoarte, etc. Familia Lambda 850/950/1050 reprezinta cele mai performante sisteme UV/Vis/NIR. Alegeţi aceste modele pentru performante ridicate, pentru lungimi de undă de maxim 3.300 nm, pentru măsurări de mare precizie şi pentru aplicaţii cum ar fi straturile foarte reflectante şi straturile antireflexie, straturile de corecţie a culorii, caracteristicile filtrelor de bandă UV, Vis şi NIR şi multe altele.
 

Lambda 1050 UV/Vis/NIR

Lambda 1050+

Lambda 265

Lambda 365

Lambda 465

Lambda 850+

Lambda Bio/Bio+

Pentru metode ştiinţifice: DNA, RNA şi calcule ale oligonucleotidelor, expertize ale proteinelor, măsurări ale densităţii cuvei şi multe altele;

Detalii Brosura

Lambda XLS/XLS+

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat in analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului in aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe LC300 UPLC si LC300 HPLC controlate de softul SimplicityChrom™