Spotlight 200i

Spotlight 400

rezolutia de 6.25m, 25m and 50m pixeli confera flexibilitate n rezoluţia spaţială şi linia de imagistica.

Detalii Brosura

Spotlight 400N

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat n analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului n aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat AxION iQT GC/MS/MS - prima platforma de spectrometrie de masa care efectuează att analize cantitative net superioare cat și identificari de masă exacte din probe cu matrice complexa.
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe Altus UPLC si Altus HPLC controlate de softul Empower 3