Aceasta tehnica de analiza se poate folosi pentru o gama larga de aplicatii, de la analiza materiei prime pana la analiza produsului finit. Instrumentele pot fi livrate optional cu autosampler, astfel încât analizele pot fi efectuate cu un efort minim. Cu ajutorul Software-ului Pyris ™ Player puteţi rula probe în timpul şi după orele de program.
 

DSC 4000

performanta si rezultate de calitate

Detalii Brosura

DSC 6000

Esential pentru orice laborator.

Detalii Brosura

DSC 8000

DSC 8500

Ofera laboratorului dvs. un potential nelimitat

Detalii Brosura

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat in analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului in aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe LC300 UPLC si LC300 HPLC controlate de softul SimplicityChrom™