Măsurați cu precizie tranzițiile pe măsură ce încălziți probele și urmăriți modificările proprietăților fizice ale materialelor. Soluțiile noastre de analiză termomecanică (TMA) și analiză mecanică dinamică (DMA) vă ajută să îndepliniți cerințele de materiale atât pentru buget, cât și pentru scopuri de reglementare. Aceste instrumente sunt ideale pentru determinarea coeficientul de dilatare termică, rigidității, modulului de elasticitate, amortizare și altele.
 

DMA 8000

DMA 8000 este flexibil și rentabil. Designul său inovator, funcționalitatea ridicată și funcționarea flexibilă îl fac ideal pentru cercetarea avansată și testarea de rutină a calității în industria polimerilor, compozitelor, farmaceutică și alimentară. Pentru instrumentele noi oferim o GARANȚIE DE 5 ANI la piesele cuptorului.

Detalii Brosura

TMA 4000

PerkinElmer TMA 4000 este un analizor termomecanic (TMA) cu design unic, conceput pentru performanțe optime în măsurarea coeficientului de dilatare termică (CTE) în materiale.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat in analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului in aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe LC300 UPLC si LC300 HPLC controlate de softul SimplicityChrom™