Este instrumentul ideal pentru determinarea rapida a continutului de carbon, hidrogen, azot, sulf si oxigen din probe organice sau de alte tipuri. Analizorul Elemental 2400 Series II CHNS/O poate fi configurat sa opereze in trei moduri: CHN, CHNS si Oxigen, este complet automatizat si include un autosampler cu 60 de pozitii. In plus, Analizor Elemental 2400 Series II CHNS/O include noul software EA Data Manager care este intuitiv, usor de utilizat si adauga noi capabilitati in colectarea si analiza datelor.
 

2400 Series II CHNS/O

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat in analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului in aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe LC300 UPLC si LC300 HPLC controlate de softul SimplicityChrom™