De la gestionarea compusilor si pregatirea probelor pana la aplicatii in domeniul farmaceutic, al biologiei moleculare si cercetarii clinice va putem oferi solutii inovatoare pentru manipularea automata a probelor si reactivilor.
 

JANUS G3* BioTx Pro Plus Workstati...

JANUS G3* BioTX Pro Workstation

JANUS G3* MDT Automated Workstation...

JANUS G3* NGS Express Workstation

JANUS G3* Varispan Automated Workst...

JANUS G3* Varispan MDT Automated Wo...

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat in analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului in aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe LC300 UPLC si LC300 HPLC controlate de softul SimplicityChrom™