Imagistica in vivo a avut un rol profund în evaluarea biologiei bolii și în facilitarea cercetării și dezvoltării medicamentelor. Cu toate acestea, una dintre provocările cu care se confruntă cercetătorii este că fiecare modalitate de imagistică oferă propriile sale puncte forte unice, cum ar fi rezoluția, sensibilitatea sau debitul. În plus, modalități precum cea optică și PET oferă informații funcționale, în timp ce microCT și ultrasunetele oferă informații anatomice. Prin combinarea modalităților de imagistică obțineți mai multe informații asupra informațiilor funcționale, moleculare și anatomice din același studiu, ceea ce vă permite în cele din urmă să accelerați, să îmbunătățiți și să vă extindeți înțelegerea biologiei bolii. Generați informații mai semnificative obținând cantitatea maximă de date de la modelele dvs. de animale cu soluții care valorifică punctele forte ale fiecărei modalități. Conceput având în vedere co-înregistrarea, oferim sisteme integrate și independente cu instrumentele necesare pentru a vă permite să combinați fără probleme datele funcționale și anatomice.
 

IVIS Lumina X5

Sistemul de imagistică optică 2D IVIS® Lumina™ X5 combină bioluminiscența și fluorescența de înaltă sensibilitate cu raze X de înaltă rezoluție într-un sistem compact. Cu un câmp vizual extins pentru 5 șoareci pentru imagistică optică 2D plus linia noastră unică de accesorii pentru a accelera configurarea și etichetarea, nu a fost niciodată mai ușor sau mai rapid să obțineți date robuste și răspunsuri despre aspectele anatomice și moleculare ale bolii.

Detalii Brosura

IVIS Lumina XRMS

Imagistică cu fluorescență, bioluminiscență și raze X, lider în industrie - Instrument All-In-One! IVIS® Lumina XRMS (sistem de imagistică optică cu raze X cu mai multe specii) oferă flexibilitatea de a scana animale mari de până la 500 de grame cu o suprapunere de raze X și optică precisă.

Detalii Brosura

IVIS® SpectrumCT

Sistemul de imagistică in vivo preclinică IVIS® SpectrumCT extinde versatilitatea IVIS Spectrum oferind capabilități de imagistică 2D și 3D, dar include microCT integrat cu doze mici, ideal pentru studii longitudinale. Sistemul oferă cercetătorilor o perspectivă mai bună asupra sistemelor biologice complexe, permițând imagini simultane moleculare și anatomice non-invazive pe modele animale. Platforma rotativă pentru animale se rotește la 360° pentru a obține date 3D complete. Mai multe animale pot fi scanate simultan, menținând o doză medie per scanare la aproximativ 13 mGy, cu un timp de scanare și reconstrucție mai mic de un minut. Modalitățile optică și microCT pot funcționa, de asemenea, independent. IVIS Spectrum CT permite fluxurilor de lucru longitudinale pentru a caracteriza progresia bolii și efectul terapeutic pe parcursul întregului interval de timp experimental, atât cu CT cantitativ, cât și cu reconstrucții optice. Imaginile rapide și capacitatea de a scana mai multe animale oferă debitul necesar pentru a scana rapid grupuri mari de animale și a trage concluzii solide din datele experimentale.

Detalii Brosura

Quantum GX2 microCT

Imagine dincolo de oase – în oncologie, boli cardiovasculare și pulmonare și multe altele, cu sistemul de imagistică microCT Quantum GX2. Cu Quantum GX2, flexibilitatea este cheia. Combinând capacitatea de a efectua scanări de mare viteză, cu doze mici, ideale pentru studii longitudinale, pe mai multe specii (șoareci, șobolani, iepuri) cu scanarea ex vivo de înaltă rezoluție, sistemul de imagistică microCT Quantum GX2 oferă flexibilitatea și performanța de care aveți nevoie, nu doar imagine, dar înțelegeți mai departe modelele dumneavoastră de boală. Scanerul microCT Quantum GX2 este un adevărat sistem de imagistică preclinic cu mai multe specii. Cu un orificiu pentru imagini de 163 mm, un iepure întreg poate fi plasat în interiorul scanerului pentru scanare in vivo, în timp ce câmpul vizual (FOV) de 18 mm permite scanarea de înaltă rezoluție a probelor ex vivo. Combinat cu sistemele de imagistică optică tridimensională PerkinElmer și cu software-ul automat de analiză osoasă (AccuCT™), sistemul de imagistică microCT Quantum GX2 oferă flexibilitate și funcționalitate maximă. Indiferent dacă cercetarea dumneavoastră se concentrează pe oncologie, boli cardiovasculare, ortopedie sau boli pulmonare, Quantum GX2 este suficient de versatil pentru a oferi rezultatele de care aveți nevoie.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat in analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului in aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe LC300 UPLC si LC300 HPLC controlate de softul SimplicityChrom™