Indiferent dacă cercetarea dumneavoastră implică o mai bună înțelegere a căilor moleculare ale bolii, urmărirea progresiei bolii sau evaluarea eficacității terapeutice a candidaților la medicamente, cercetarea dvs. de ultimă oră necesită date de imagistică optică de înaltă sensibilitate și fiabile. Imagistica optică in vivo este o tehnică rapidă, eficientă din punct de vedere al costurilor, ușor de utilizat și puternică, ce vă ajută să studiați în mod neinvaziv procesele moleculare și biologice ale bolii și vă ajută să conduceți descoperirea și dezvoltarea de noi candidați la medicamente folosind reporteri bioluminiscenți sau fluorescenți. Imagistica prin bioluminescență și fluorescență oferă propriile caracteristici unice pentru imagistica animalelor mici. Imagistica de bioluminiscență (BLI) utilizează gene de luciferază și oferă semnale minime de fundal de la țesuturile animale, oferă specificitate ridicată și cuantificare precisă și poate fi utilizată pentru a detecta și monitoriza evenimentele biologice, cum ar fi creșterea tumorii adânci în țesut. Imagistica prin fluorescență (FLI) este ideală pentru monitorizarea și cuantificarea comportamentului celular al țintelor biologice. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de cercetare cu platformele noastre de top pentru imagistica moleculară IVIS® și cu o gamă variată de reactivi optici. De la tomografie optică 2D și 3D cu un singur mod până la sisteme integrate multimodale, avem instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să obțineți răspunsurile pe care le căutați.
 

IVIS® Lumina XRMS

Imagistică cu fluorescență, bioluminiscență și raze X, lider în industrie - Instrument All-In-One! IVIS® Lumina XRMS (sistem de imagistică optică cu raze X cu mai multe specii) oferă flexibilitatea de a scana animale mari de până la 500 de grame cu o suprapunere de raze X și optică precisă.

Detalii Brosura

IVIS® Lumina III

IVIS Lumina III este capabil scaneze atât reporterii fluorescenți, cât și bioluminescenți. Sistemul este echipat cu până la 26 de seturi de filtre care pot fi folosite pentru a scana reporterii care emit de la verde la infraroșu apropiat. Cu filtrele opționale de înaltă rezoluție ale Lumina III se poate realiza un spectral unmixing superior.

Detalii Brosura

IVIS® Lumina LT

Instrumentul standard este echipat cu capacități complete de bioluminiscență, radioizoptic (Cerenkov) pentru imagistica 2D și fluorescență standard. Pentru modele de fluorescență mai sofisticate, Lumina LT poate fi upgradat la un Lumina Seria III complet. Caracteristici și beneficii: bioluminiscență, fluorescenţă, imagistică radioizotopică Cerenkov, spectral unmixing pure spectrum, DyCE Imaging (upgrade opțional), domeniu NIR extins 150 W Tungsten EKE, calibrare absolută la standardele NIST®.

Detalii Brosura

IVIS® Lumina S5

Sistemul de imagistică optică 2D IVIS® Lumina™ S5 combină bioluminiscența și fluorescența de înaltă sensibilitate într-un format compact. Cu un câmp vizual extins pentru 5 șoareci pentru imagistică optică 2D plus linia noastră unică de accesorii pentru a accelera configurarea și etichetarea, nu a fost niciodată mai ușor sau mai rapid să obțineți date solide și răspunsuri despre aspectele anatomice și moleculare ale bolii.

Detalii Brosura

IVIS® Lumina X5

Sistemul de imagistică optică 2D IVIS® Lumina™ X5 combină bioluminiscența și fluorescența de înaltă sensibilitate cu raze X de înaltă rezoluție într-un sistem compact. Cu un câmp vizual extins pentru 5 șoareci pentru imagistică optică 2D plus linia noastră unică de accesorii pentru a accelera configurarea și etichetarea, nu a fost niciodată mai ușor sau mai rapid să obțineți date robuste și răspunsuri despre aspectele anatomice și moleculare ale bolii.

Detalii Brosura

IVIS® Spectrum

Sistemul de imagistică in vivo IVIS® Spectrum combină tomografia optică 2D și 3D într-o singură platformă. Sistemul folosește tehnologie optică de vârf pentru cercetarea și dezvoltarea preclinică prin imagistică, ideală pentru monitorizarea longitudinală neinvazivă a progresiei bolii, a migrării de celule și a tiparelor de expresie a genelor la animalele vii.

Detalii Brosura

IVIS® SpectrumBL

IVIS® SpectrumBL este un sistem avansat de imagistică optică 2D și 3D de mare capacitate, conceput pentru a îmbunătăți rezultatele cantitative ale imagistică in vivo bioluminiscente, chemiluminiscente și Cerenkov.

Detalii Brosura

IVIS® SpectrumCT

Sistemul de imagistică in vivo preclinică IVIS® SpectrumCT extinde versatilitatea IVIS Spectrum oferind capabilități de imagistică 2D și 3D, dar include microCT integrat cu doze mici, ideal pentru studii longitudinale. Sistemul oferă cercetătorilor o perspectivă mai bună asupra sistemelor biologice complexe, permițând imagini simultane moleculare și anatomice non-invazive pe modele animale. Platforma rotativă pentru animale se rotește la 360° pentru a obține date 3D complete. Mai multe animale pot fi scanate simultan, menținând o doză medie per scanare la aproximativ 13 mGy, cu un timp de scanare și reconstrucție mai mic de un minut. Modalitățile optică și microCT pot funcționa, de asemenea, independent. IVIS Spectrum CT permite fluxurilor de lucru longitudinale pentru a caracteriza progresia bolii și efectul terapeutic pe parcursul întregului interval de timp experimental, atât cu CT cantitativ, cât și cu reconstrucții optice. Imaginile rapide și capacitatea de a scana mai multe animale oferă debitul necesar pentru a scana rapid grupuri mari de animale și a trage concluzii solide din datele experimentale.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

CROMATEC PLUS SRL, titular al proiectului "Construire hala" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita,in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Construire hala", propus a fi amplasat in oras.Fierbinti Targ, sos.Garii, nr.cadastral 28032, Tarlaua 279/1, Parcela25 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, in zilele de luni-joi, orele 08.00-16.30, vineri orele 08.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita