Laboratoarelele care efectuează analize multi-elementale trebuie să fie capabile să facă față timpilor de răspuns rapid și să îndeplinească limitele de detecție mai mici, oferind în același timp niveluri ridicate de precizie a probei. Și, deși sarcinile și fluxurile de lucru pot varia, nevoia de a lucra rapid este constantă. În același timp, fiecare laborator caută să scadă costurile de operare și să reducă întreținerea – este presiunea de a face mult mai mult cu mai puțin, ceea ce determină atât deciziile științifice, cât și cele de afaceri. Vă prezentăm seria Avio® Max, sistemele ICP-OES care sunt la fel de confortabile cu multitasking ca și dvs. În plus, seria Avio Max folosește software-ul Syngistix™ pentru ICP, conceput pentru a optimiza performanța instrumentului și pentru a îmbunătăți eficiența în laborator, datorită unei multitudini de caracteristici inteligente dezvoltate în minte utilizator, oferind fluxuri de lucru inteligente, monitorizare inteligentă și date inteligente.
 

Avio 220 Max

Avio® 220 Max este un instrument compact, hibrid simultan ICP-OES, ideal pentru laboratoarele cu cerințe de debit scăzut spre mediu. Capacitățile sale unice plug-and-play fac din Avio 220 Max ICP-ul cu cea mai rapidă pornire de pe piață – pornire la rece până la analiză în doar 10 minute – economisind timp și costuri de operare, permițându-vă să opriți instrumentul între execuții. În plus, utilizează o plasmă verticală și este proiectat pentru a gestiona chiar și cele mai dificile probe cu matrice mare, fără diluare, oferind productivitate, performanță și o rentabilitate mai rapidă a investiției. Și nu în ultimul rând, software-ul Syngistix™ pentru ICP oferă un mediu intuitiv și inteligent cu monitorizare inteligentă pentru diagnosticarea în timp real a instrumentelor și a probelor, precum și vizualizarea rezultatelor pentru a urmări cu ușurință analiza probei, controlul calității și performanța standardului intern pentru a garanta precizie.

Detalii Brosura

Avio 550 Max

Avio® 550 Max este un instrument ICP-OES compact, complet simultan, ideal pentru laboratoarele cu cerințe mari de debit. Utilizează o plasmă verticală și este conceput pentru a gestiona chiar și cele mai dificile probe cu matrice mare, fără diluare, oferind productivitate, performanță și o rentabilitate mai rapidă a investiției. În plus, software-ul Syngistix™ pentru ICP oferă un mediu intuitiv și inteligent cu monitorizare inteligentă pentru diagnosticarea în timp real a instrumentelor și a probelor, precum și vizualizarea rezultatelor pentru a urmări cu ușurință analiza probelor, controlul calității și performanța standardului intern pentru a garanta acuratețea probei.

Detalii Brosura

Avio 560 Max

De la mai rapid la cel mai rapid, Avio® 560 Max este un instrument ICP-OES compact, complet simultan, cu un modul de introducere a probei HTS (High Throughput System) încorporat. Această combinație vă permite să efectuați analize de 1,5 minute în 30 de secunde, ideală pentru testarea comercială și fabricarea laboratoarelor QA/QC. Pe lângă capacitățile sale de producție, Avio 560 Max este proiectat pentru a gestiona chiar și cele mai dificile probe cu matrice mare, fără diluție, oferind productivitate, performanță și o rentabilitate mai rapidă a investiției. Și nu în ultimul rând, software-ul Syngistix™ pentru ICP oferă un mediu intuitiv și inteligent cu monitorizare inteligentă pentru diagnosticarea în timp real a instrumentelor și a probelor, precum și vizualizarea rezultatelor pentru a urmări cu ușurință analiza probei, controlul calității și performanța standardului intern pentru a garanta precizie.

Detalii Brosura

LPC 500™ - Numărător de p...

LPC 500™ este un sistem optic de măsurare a particulelor unice, proiectat să numere și măsoare fiecare particulă, individual, la o înaltă rezoluție. Când este utilizat pentru probe de ulei, sunt necesari doar 4mL de probe diluate 10x, oferind reproductibilitate între probele puțin și foarte vâscoase și minimizând în același timp necesitatea de spălare și risipa de solvenți. LPC 500™ * se integrează perfect cu ICP-OES-ul pentru analiza elementală * durată de la o probă la alta de aproximativ 45 secunde * utilizează mai puțin de 1mL de probă per analiză * amprenta cea mai mică de pe piață

Detalii Brosura

Stiri si noutati

CROMATEC PLUS SRL, titular al proiectului "Construire hala" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita,in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Construire hala", propus a fi amplasat in oras.Fierbinti Targ, sos.Garii, nr.cadastral 28032, Tarlaua 279/1, Parcela25 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, in zilele de luni-joi, orele 08.00-16.30, vineri orele 08.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita