PerkinElmer este lider mondial īn soluții de spectroscopie atomică pentru absorbția atomică (AA), spectroscopie de emisie optică cu plasmă cuplată inductiv (ICP OES) și spectrometrie de masă cu plasmă cuplată inductiv (ICP-MS). Cu instrumente care sunt standardul industriei la nivel mondial, accesoriile, consumabilele, metodele și suportul pentru aplicații PerkinElmer īndeplinesc cele mai exigente cerințe și sunt alegerea preferată īn mii de laboratoare la nivel global. Investim mult īn testarea și validarea portofoliului nostru complet de soluții pentru a ne asigura că primiți rezultate precise, repetabile, la timp, de fiecare dată pe toată durata de viață a instrumentului dumneavoastră. De la lămpile HCL Lumina, care permit configurarea automată și asigură o durată lungă de viață a lămpii, pānă la standardele noastre PerkinElmer Pure, care au fost analizate și certificate pentru a produce rezultate fiabile și precise, vă veți putea relaxa știind că aveți cele mai bune produse. De asemenea, oferim un portofoliu complet de consumabile specializate care oferă performanțe maxime, controlează costurile de operare și maximizează timpul de funcționare al instrumentului dumneavoastră. Cānd comandați consumabillele noastre PerkinElmer pentru spectroscopie atomică autentice, proiectate cu precizie, veți obține rezultatele de care aveți nevoie - cu precizie și la timp.
 

Consumabile absorbtie atomica

Oferim o selecție largă de produse de calitate superioară concepute pentru a funcționa cu instrumentele dvs. PerkinElmer. Produsele noastre proiectate cu precizie oferă liniștea sufletească care vine din a ști că veți obține rezultatele de care aveți nevoie. Alegeți din varietatea noastră de lămpi HCL, nebulizatoare, consumabile pentru autosamplere pentru cuptor cu grafit, componente din grafit HGA și THGA și consumabile pentru sisteme de injecție īn flux.

Detalii Brosura

Consumabile ICP-MS

Fiecare piesă este potrivită pentru a funcționa și este fabricată cu materiale de cea mai īnaltă calitate disponibile. Selectarea componentelor corecte poate ajuta la accelerarea analizelor, la creșterea repetabilității rezultatelor și la minimizarea erorilor. Produsele noastre proiectate cu precizie oferă liniștea sufletească care vine din a ști că veți obține rezultatele de care aveți nevoie. Indiferent dacă sunteți īn căutarea unor componente de introducere a probelor sau standarde, avem consumabilele de care aveți nevoie pentru a vă menține ICP-MS-ul īn funcțiune și fără probleme. Alegeți din varietatea noastră de torțe, nebulizatoare, camere de pulverizare, injectoare, conuri și consumabile pentru autosampler.

Detalii Brosura

Consumabile ICP-OES

Sistemul dvs. de introducere a eșantionului joacă un rol important īn analiza ICP-OES. Selectarea componentelor corecte poate ajuta la accelerarea analizelor, la creșterea repetabilității rezultatelor și la minimizarea erorilor. Produsele noastre proiectate cu precizie oferă liniștea sufletească care vine din a ști că veți obține rezultatele de care aveți nevoie. Alegeți din varietatea noastră de torțe, nebulizatoare, camere de pulverizare, injectoare și consumabile pentru autosampler.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

CROMATEC PLUS SRL, titular al proiectului "Construire hala" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita,in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Construire hala", propus a fi amplasat in oras.Fierbinti Targ, sos.Garii, nr.cadastral 28032, Tarlaua 279/1, Parcela25 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, in zilele de luni-joi, orele 08.00-16.30, vineri orele 08.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita