Indiferent dacă aveți nevoie de HPLC sau UHPLC, PerkinElmer oferă tehnologia potrivită pentru testarea eșantioanelor, în mod eficient și precis. Pentru o gamă largă de aplicații alimentare, de mediu, farmaceutice, industriale și multe altele, sistemele robuste Flexar ™ HPLC și UHPLC funcționează fiabil, sunt ușor de operat și sunt ideale pentru analizele de rutină sau chiar și pentru cele mai solicitante aplicații. Cu ajutorul instrumentelor Flexar LC aveți flexibilitatea de a alege sistemul de date cromatografice (CDS) care se potrivește cel mai bine funcționării laboratorului dumneavoastră cu ajutorul software-ului Chromera® sau TotalChrom®. Platforma Flexar oferă o gamă de componente flexibile pentru a vă asigura că cerințele dvs. exacte sunt îndeplinite. În plus, oferim o gamă completă de consumabile și kituri pentru optimizarea metodelor dvs. și servicii și suport de nivel mondial.
 

HPLC LC 300

Platforma PerkinElmer LC 300 redefinește experiența lichid cromatografiei, oferind flexibilitatea, performanța și eficiența necesare pentru cele mai ridicate cerințe analitice. Cu opțiunea de personalizare cu o gamă largă de detectori și accesorii, fiecare sistem LC 300 este proiectat pentru a întruni cele mai importante specificații – cele ale laboratorului dumneavoastră. Împreună cu software-ul SimplicityChrom™ CDS, sistemul HPLC LC 300 asigură o utilizare în lichid cromatografie la nivel înalt, cu flux de lucru simplificat, funcții intuitive și procese automatizate.

Detalii Brosura

UHPLC LC 300

Pentru aplicații exigente atunci când trebuie să colectați mai multe informații în mai puțin timp, Flexar UHPLC este soluția perfectă. Acest UHPLC este proiectat pentru un mediu de productivitate ridicat și oferă o sensibilitate și o rezoluție ridicată, o acuratețe și precizie excepționale a debitului și rezultate mai rapide.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

CROMATEC PLUS SRL, titular al proiectului "Construire hala" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita,in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Construire hala", propus a fi amplasat in oras.Fierbinti Targ, sos.Garii, nr.cadastral 28032, Tarlaua 279/1, Parcela25 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, in zilele de luni-joi, orele 08.00-16.30, vineri orele 08.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita