Pentru un randament ridicat și fiabilitate în analiza termogravimetrică, nimeni nu vă oferă un control mai bun asupra mediului de probă decât PerkinElmer. Suntem pionierii în TGA din 1960, iar astăzi oferim cele mai puternice instrumente din domeniu pentru caracterizarea materialelor complexe în diverse aplicații, inclusiv de mediu, alimente, farmaceutic, petrochimic.
 

Cuplaje TG

Soluțiile de analiză evoluată a gazelor (EGA) cuplează două sau mai multe tehnologii analitice pentru a crește considerabil puterea analizelor și a economisi timp prețios prin achiziționarea mai multor informații dintr-o singură execuție, creând o platformă puternică și ușor de utilizat pentru caracterizarea materialelor. Cuplajul EGA este un instrument puternic în analiza și identificarea amestecurilor complexe, atât cunoscute, cât și necunoscute, inclusiv identificarea substanțelor chimice dăunătoare din sol, cuantificarea componentelor din polimeri, determinarea substanțelor de filtrare care pot contamina ambalajul unui produs, identificarea ftalaților din mostrele de PVC și multe altele. Sistemele PerkinElmer Thermogravimetric Analyzer (TGA) sau Simultaneous Thermogravimetric Analyzer (STA) cuplate cu instrumente FT-IR (infraroșu cu transformată Fourier), MS (spectrometrie de masă) și/sau GC/MS (cromatografie gazoasă/spectrometrie de masă) reprezintă cea mai completă și avansată platformă EGA din industrie pentru caracterizarea materialelor din polimeri, produse farmaceutice, produse chimice, petrol, cauciuc, alimente și alte domenii.

Detalii Brosura

TGA 4000

TGA 4000 este proiectat cu un cuptor ceramic compact, care oferă controlul temperaturii de care aveți nevoie pentru rezultate precise. Designul său robust este, de asemenea, rezistent la coroziune pentru flexibilitatea aplicațiilor de care aveți nevoie astăzi și de mâine. Pentru instrumentele noi oferim o GARANȚIE DE 5 ANI la piesele cuptorului.

Detalii Brosura

TGA 8000

Analizorul nostru termogravimetric TGA 8000™ vă oferă control complet asupra mediului dvs. de probe și oferă un randament ridicat și fiabilitate, chiar și fără supraveghere. În plus, tehnologia avansată de cuplare funcționează minunat cu FT-IR, MS, GC/MS și alte sisteme pentru o mai bună înțelegere a gazelor emanate. Pentru instrumentele noi oferim o GARANȚIE DE 5 ANI la piesele cuptorului.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

CROMATEC PLUS SRL, titular al proiectului "Construire hala" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita,in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Construire hala", propus a fi amplasat in oras.Fierbinti Targ, sos.Garii, nr.cadastral 28032, Tarlaua 279/1, Parcela25 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, in zilele de luni-joi, orele 08.00-16.30, vineri orele 08.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita