Sistemele de imagistică și microscopie în infraroșu PerkinElmer sunt rezultatul unei lungi tradiții PerkinElmer de optică excepțională și microscoape IR și sisteme FT-IR construite special. Nu există suplimente sau ezitări în această privință. Renumite pentru sensibilitate, rezoluție spațială, ușurință în utilizare și rezultate, sunt proiectate la cele mai înalte specificații de calitate și standarde ISO-9000 și oferă cele mai înalte niveluri de debit, reproductibilitate și acuratețe. Astfel, puteți analiza chiar și cea mai mică probă cu o precizie maximă. Este pur și simplu cea mai largă gamă de instrumente cu infraroșu din industrie și acoperă toate modurile – transmisie, reflectanță și reflexie micro și macro-atenuată (ATR). Este, de asemenea, unul dintre instrumentele cel mai ușor de utilizat, chiar și pentru persoanele care nu sunt profesioniste, fără ajustări manuale (sau minime) necesare. Și puteți chiar opera fără supraveghere dacă aveți nevoie. Nimic mai simplu.
 

Spotlight 200i FT-IR

Sistemul de microscopie FT-IR Spotlight 200i este proiectat cu tehnologie de ultimă oră pentru a permite automatizarea inteligentă și capabilități sofisticate de analiză. Sistemul utilizează un detector cu un singur punct de înaltă performanță pentru a oferi cea mai bună sensibilitate, în timp ce iluminarea cu LED-uri cu lumină albă oferă imagini vizibile superioare. În plus, Spotlight 200i are și capacitatea de a fi actualizat complet la sistemul de imagistică Spotlight 400. Caracteristicile unice ale sistemului Spotlight 200i includ: Producție spectrală de înaltă calitate din zone de probă cu limite de difracție de până la 10 microni Descoperirea regiunii de interes (ROI) pentru a permite analiza ușoară a mai multor particule și straturi simultan Capacitate de funcționare în modurile de transmisie, reflectanță și micro-ATR automate pentru flexibilitate maximă în ceea ce privește probele Configurabilitate pentru a fi utilizat cu FT-IR mid-IR, near-IR sau cu rază duală pentru a oferi informații maxime din probe în cel mai scurt timp posibil.

Detalii Brosura

Spotlight 400 FT-IR/FT-NIR

Sistemele de microscopie IR Spotlight™ sunt proiectate pentru a face față provocărilor unui laborator în expansiune prin generarea de date de înaltă calitate, reproductibile dintr-o varietate de tipuri de probe. Sistemul de imagistică Spotlight 400 FT-IR combină sensibilitatea ridicată și imaginea rapidă cu ușurința în utilizare. Capacitatea de scana zone mari de probă rapid la rezoluție spațială mare extinde microscopia FT-IR în aplicații noi.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

CROMATEC PLUS SRL, titular al proiectului "Construire hala" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita,in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Construire hala", propus a fi amplasat in oras.Fierbinti Targ, sos.Garii, nr.cadastral 28032, Tarlaua 279/1, Parcela25 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, in zilele de luni-joi, orele 08.00-16.30, vineri orele 08.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita