Pentru măsurarea simultană, în timp real, a modificării greutății probei și a fluxului de căldură, contați pe analizoarele noastre termice simultane (STA) ușor de utilizat. Cu tehnologia inovatoare a senzorilor și un design compact al cuptorului, obțineți o capacitate termică de două ori mai mare într-un singur instrument compact. Iar tehnologia noastră de cuplare vă asigură de fiecare dată rezultate fiabile și interpretare simplă a datelor. Instrumentele noastre STA sunt potrivite ideal atât pentru cercetare, cât și pentru aplicații de rutină, cum ar fi caracterizarea substanțelor anorganice, analiza polimerilor, testarea uleiurilor, aplicații la temperaturi ridicate.
 

STA 6000

Indiferent dacă aveți nevoie să caracterizați tablete farmaceutice, substanțe chimice sau polimeri, STA 6000 vă oferă măsurarea și analiza simultană a modificării greutății și a fluxului de căldură. Prin combinarea analizei flexibile de temperatură diferențială (DTA sau DSC) cu tehnologia termogravimetrie (TG) dovedită, STA 6000 vă permite să generați rezultate precise și fiabile, simplificând în același timp interpretarea datelor. Pentru instrumentele noi oferim o GARANȚIE DE 5 ANI la piesele cuptorului.

Detalii Brosura

STA 8000

Analizorul termic simultan STA 8000 oferă performanță, fiabilitate și productivitate pe care vă puteți baza. STA 8000 permite analiza termică la temperatură înaltă pentru celule de combustie, ceramică, aplicații de cataliză și cercetări academice dificile. Pentru instrumentele noi oferim o GARANȚIE DE 5 ANI la piesele cuptorului.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

CROMATEC PLUS SRL, titular al proiectului "Construire hala" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita,in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Construire hala", propus a fi amplasat in oras.Fierbinti Targ, sos.Garii, nr.cadastral 28032, Tarlaua 279/1, Parcela25 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, in zilele de luni-joi, orele 08.00-16.30, vineri orele 08.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita