Măsurați cu precizie tranzițiile pe măsură ce īncălziți probele și urmăriți modificările proprietăților fizice ale materialelor. Soluțiile noastre de analiză termomecanică (TMA) și analiză mecanică dinamică (DMA) vă ajută să īndepliniți cerințele de materiale atāt pentru buget, cāt și pentru scopuri de reglementare. Aceste instrumente sunt ideale pentru determinarea coeficientul de dilatare termică, rigidității, modulului de elasticitate, amortizare și altele.
 

DMA 8000

DMA 8000 este flexibil și rentabil. Designul său inovator, funcționalitatea ridicată și funcționarea flexibilă īl fac ideal pentru cercetarea avansată și testarea de rutină a calității īn industria polimerilor, compozitelor, farmaceutică și alimentară. Pentru instrumentele noi oferim o GARANȚIE DE 5 ANI la piesele cuptorului.

Detalii Brosura

TMA 4000

PerkinElmer TMA 4000 este un analizor termomecanic (TMA) cu design unic, conceput pentru performanțe optime īn măsurarea coeficientului de dilatare termică (CTE) īn materiale.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

CROMATEC PLUS SRL, titular al proiectului "Construire hala" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita,in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Construire hala", propus a fi amplasat in oras.Fierbinti Targ, sos.Garii, nr.cadastral 28032, Tarlaua 279/1, Parcela25 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, in zilele de luni-joi, orele 08.00-16.30, vineri orele 08.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita