Familia noastră de spectrofotometre de vârf în industrie oferă performanța, flexibilitatea probelor și ușurința de utilizare de care aveți nevoie pentru a satisface cerințele actuale pentru caracterizarea și dezvoltarea produselor inovatoare. De la instrumente UV compacte și mobile până la sisteme de înaltă performanță, avem soluția pentru fiecare nevoie de laborator, de la caracterizarea de rutină a materialelor până la cercetare și dezvoltare de ultimă oră. Indiferent dacă desfășurați cercetări industriale sau lucrați în știința vieții sau a mediului, veți avea încredere în rezultatele pe care le obțineți cu instrumentele noastre UV/Vis și UV/Vis/NIR. O gamă largă de accesorii și consumabile UV/Vis și UV/Vis/NIR vă oferă flexibilitatea și confortul de a analiza o mare varietate de probe. Puteți beneficia de puterea spectrofotometrelor UV/Vis și UV/Vis/NIR cu un software conceput pentru simplitate operațională și puterea de a aborda cele mai dificile analize. Versiunile noastre de software Enhanced Security™ (ES) sunt concepute pentru laboratoare farma aglomerate, de producție, industriale, alimentare sau academice în medii reglementate care necesită conformitatea cu reglementările US FDA 21 CFR Part 11.
 

Lambda 1050+

Spectrofotometrele PerkinElmer LAMBDA 1050+ UV/Vis/NIR sunt concepute pentru a oferi cea mai înaltă performanță și flexibilitate pentru a analiza o gamă largă de tipuri de probe, inclusiv analiza acoperirilor, sticlei de înaltă performanță, solare și materiale și componente avansate atât în cercetare, cât și în producție. LAMBDA 1050+ îndeplinește și adesea depășește standardele din industrie pentru performanță ultra-înaltă, flexibilitate și confort. Cea mai recentă generație de spectrofotometre LAMBDA 1050+ sunt concepute pentru a oferi rate de scanare mai rapide, configurarea instrumentelor și timpi de răspuns mai buni decât oricând, pentru a vă maximiza productivitatea.

Detalii Brosura

Lambda 265

Cu colectarea ultrarapidă a datelor și fiabilitate maximă, LAMBDA™ 265 UV/Vis este sistemul ideal pentru o gamă largă de aplicații de cercetare și dezvoltare și QA/QC, ocupând în acelaști un spațiu minim pe banc.

Detalii Brosura

Lambda 365

LAMBDA™ 365 oferă performanță UV Vis de ultimă generație, care răspunde nevoilor farmaceutice, chimiștilor analitici, geneticienilor și analiștilor QA/QC din producție de pretutindeni. Cu software-ul compatibil cu 21 CFR partea 11 disponibil, sistemul LAMBDA este pregătit să accepte orice, de la metode și aplicații standard până la cele care necesită conformitatea reglementărilor.

Detalii Brosura

Lambda 465

UV Vis ultrarapid, de înaltă performanță, de încredere, matrice de fotodiode Tehnologia sa PDA permite achiziționarea unui spectru complet – de la 1100 nm la 190 nm – în doar 20 msec. În plus, sistemul are rezoluție optică de 1 nm, permițându-i să îndeplinească cerințele unui număr de farmacopei. Cu software-ul compatibil cu 21 CFR partea 11, este o soluție ideală pentru dizolvare, cinetică rapidă și alte aplicații în care sunt necesare scanări de mare viteză și rezoluție înaltă - și este perfectă și pentru dezvoltarea metodelor și analiza probelor. Pentru versatibilitate în ceea ce privește probele, împreună cu rezoluție înaltă și spectru de zgomot redus, o sursă de lumină dublă (tungsten și deuteriu) într-o configurație transparentă este unitară, oferind cel mai mare debit de energie posibil - un aspect important cu accesoriile care influențează debitul de energie.

Detalii Brosura

Lambda 850+

De mai bine de 55 de ani, PerkinElmer este lider în industrie pentru instrumente UV/Vis/NIR și UV/Vis și continuă să stabilească standarde cu seria inovatoare LAMBDA™. Spectrofotometrul nostru LAMBDA 850+ UV/Vis este unul dintre sistemele noastre UV/Vis de cea mai înaltă performanță, conceput pentru analiza acoperirilor, a sticlei de înaltă performanță și a componentelor atât în cercetare, cât și în producție. Instrumentul îndeplinește standardele din industrie pentru performanță ultra-înaltă, flexibilitate și confort.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

CROMATEC PLUS SRL, titular al proiectului "Construire hala" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita,in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Construire hala", propus a fi amplasat in oras.Fierbinti Targ, sos.Garii, nr.cadastral 28032, Tarlaua 279/1, Parcela25 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, in zilele de luni-joi, orele 08.00-16.30, vineri orele 08.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita