Combinația dintre linia de gaz cromatografe cu performanțe dovedite și spectrometria de masă produce un instrument gaz cromatograf cuplat cu spectrometru de masă ce acoperi orice nevoi prezente și viitoare ale unui laborator modern de analize. În completarea liniei de GC/MS de laborator vine sistemul portabil Torion® T-9 GC/MS ce împreună cu sistemul Clarus® SQ 8 GC / MS oferă o soluție completă GC/MS din teren până în laborator.
 

Clarus SQ 8 GC/MS

Clarus® SQ 8 GC/MS oferă o sensibilitate și stabilitate de neegalat pentru identificarea și cuantificarea compușilor volatili și semi-volatili. Este proiectat pentru a oferi performanțe ridicate, fiabilitate și rezultate excelente. În plus, cu tehnologia patentată SMARTsource ™ (atât pentru EI cât și pentru CI), întreținerea este ușoară.

Detalii Brosura

Torion T-9 GC/MS Portabil

Stiri si noutati

CROMATEC PLUS SRL, titular al proiectului "Construire hala" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita,in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Construire hala", propus a fi amplasat in oras.Fierbinti Targ, sos.Garii, nr.cadastral 28032, Tarlaua 279/1, Parcela25 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, in zilele de luni-joi, orele 08.00-16.30, vineri orele 08.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita