Titan MPS™ este un sistem flexibil de pregătire a probelor prin microunde, ușor de utilizat, pentru digestia sub presiune a unei game largi de probe pentru analiza anorganică ulterioară. Pregătirea fiabilă si eficientă a probei nu este mai puţin critica decat analiza în sine.
 

Titan MPS 16 Position

Cuptorul cu microunde Titan MPS cu 16 poziții are magnetroni duali cu putere maximă de ieșire de 1.500 de wați furnizată în trepte de 1%. Proiectat pentru utilizare de rutină în laborator, sistemul încorporează o carcasă exterioară din oțel inoxidabil, care include o cavitate cilindrică a cuptorului acoperită cu PFA, rezistentă la coroziune, care asigură o distribuție omogenă în cuptorului cu microunde. Reproductibilitatea digestiei unei probe se realizează printr-un control precis al reacției al temperaturii și/sau presiunii. Accesul la zona de probă de deasupra printr-un capac cu balamale oferă acces ușor la probe. Sistemul folosește vase de 75 ml și permite temperaturi de digestie de până la 260 °C și presiuni de până la 40 bari.

Detalii Brosura

Titan MPS 8 Position

Cuptorul cu microunde Titan MPS cu 8 poziții permite temperaturi de digestie de până la 260 °C și presiuni de până la 40 bari, are magnetroni duali cu putere maximă de ieșire de 1.500 de wați furnizată în trepte de 1%. Proiectat pentru utilizare de rutină în laborator, sistemul încorporează o carcasă exterioară din oțel inoxidabil, care include o cavitate cilindrică a cuptorului acoperită cu PFA, rezistentă la coroziune, care asigură o distribuție omogenă în cuptorului cu microunde. Reproductibilitatea digestiei unei probe se realizează printr-un control precis al reacției al temperaturii și/sau presiunii. Accesul la zona de probă de deasupra printr-un capac cu balamale oferă acces ușor la probe. Sistemul folosește vase de 75 ml.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

CROMATEC PLUS SRL, titular al proiectului "Construire hala" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita,in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Construire hala", propus a fi amplasat in oras.Fierbinti Targ, sos.Garii, nr.cadastral 28032, Tarlaua 279/1, Parcela25 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, in zilele de luni-joi, orele 08.00-16.30, vineri orele 08.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita