Pentru a beneficia de maximul din calorimetria cu scanare diferențială (DSC), apelați la PerkinElmer, unde a fost inventat DSC. Linia noastră cuprinzătoare de aplicații, instrumente și servicii DSC de înaltă performanță – combinată cu expertiza noastră în caracterizarea materialelor – vă ajută să depășiți limitele cercetării dumneavoastră, oferind perspective mai profunde și cea mai bună experiență de utilizator disponibilă. Indiferent dacă efectuați QA/QC, studiați procese în polimeri sau produse farmaceutice sau dezvoltați leacurile de mâine, soluțiile noastre DSC vă vor deschide ochii către o lume de noi oportunități interesante.
 

DSC 4000

DSC 4000 oferă performanțe de încredere și rezultate de calitate. Acest DSC cu un singur cuptor, flux de căldură este conceput pentru a rula toate aplicațiile dumneavoastră de rutină și include un cuptor vertical ușor de încărcat, care este rezistent la oxigen și la coroziune chimică. Pentru instrumentele noi oferim o GARANȚIE DE 5 ANI la piesele cuptorului.

Detalii Brosura

DSC 6000

DSC 6000 vă oferă toate avantajele DSC 4000 și multe altele. Proiectat pentru aplicații de cercetare, acesta vine cu tehnologia Modulated Temperature DSC (MT-DSC) pentru o interpretare mai ușoară a datelor și noi capabilități pentru dezvoltarea de noi produse. Pentru instrumentele noi oferim o GARANȚIE DE 5 ANI la piesele cuptorului.

Detalii Brosura

DSC 8000

DSC 8000, cu cuptor dublu, compensare de putere DSC oferă o sensibilitate și precizie mai mari, precum și rezultate mai rapide și mai fiabile decât ați crezut vreodată posibil. Pentru instrumentele noi oferim o GARANȚIE DE 5 ANI la piesele cuptorului.

Detalii Brosura

DSC 8500

DSC 8500 este un DSC cu dublu cuptor, care dispune de tehnologia noastră HyperDSC de a doua generație. Acum puteți obține o perspectivă nelimitată asupra structurii, proprietăților și performanței materialelor dumneavoastră. Pentru instrumentele noi oferim o GARANȚIE DE 5 ANI la piesele cuptorului.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

CROMATEC PLUS SRL, titular al proiectului "Construire hala" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita,in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Construire hala", propus a fi amplasat in oras.Fierbinti Targ, sos.Garii, nr.cadastral 28032, Tarlaua 279/1, Parcela25 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, in zilele de luni-joi, orele 08.00-16.30, vineri orele 08.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita