Cu peste 75 de ani de experiență în spectroscopie în infraroșu, PerkinElmer aduce această experiență profundă unei noi generații de sisteme în infraroșu, care sunt la înălțimea oricărei provocări. Puternice și adaptabile, gama noastră largă de spectrometre cu infraroșu cu transformare Fourier (FT-IR) și matrice de diode (DA) vă oferă rezultate analitice precise și fiabile pentru a satisface toate nevoile dvs. actuale de analiză și pot fi extinse pe măsură ce obiectivele dumneavoastră evoluează. Alegeți spectrometrele și instrumentele noastre cu infraroșu, lider de piață, cu un design care necesită întreținere redusă, software intuitiv și flexibilitate de neegalat pentru performanțe spectroscopice superioare în aplicații solicitante, inclusiv: Produse chimice și materiale: Remediați problemele de fabricație; identificați contaminanții produselor; analizați combustibili; obțineți o perspectivă mai clară asupra proprietăților materialelor noi și avansate. Farmaceutice: Analizați formulările produselor și acoperirile ambalajelor; verificați rapid calitatea materiilor prime, a intermediarilor și a produselor formulate; calificați nutraceutice. Alimente: analiza compozițională a produselor alimentare; screening pentru adulteranți cunoscuți și necunoscuți. Siguranța mediului: Determinați și monitorizați cu precizie nivelurile de hidrocarburi din mediu.
 

Spectrum 3 MIR/NIR/FIR

De la identificarea și verificarea de rutină până la aplicații avansate de cercetare, aveți nevoie de performanță și flexibilitate pentru a analiza rapid, cu încredere și rentabil o gamă largă de probe. Spectrometrul FT-IR PerkinElmer Spectrum™ 3 oferă versatilitate pentru probe și performanță în zonele de infraroșu mediu, apropiat și îndepărtat printr-un singur instrument pentru a avansa cercetarea și dezvoltarea de noi produse în mediul academic, chimic, polimeri și produse farmaceutice. Platforma extrem de flexibilă în configurare oferă o funcționare fiabilă, consecventă și fără probleme pentru o lungă durată de utlizare.

Detalii Brosura

Spectrum Two N™ FT-NIR

Spectrum Two N™ este o platformă de sistem FT-NIR de înaltă performanță, dar robustă și transportabilă, care permite analize NIR simple și fiabile. Este sistemul perfect pentru laboratoarele care trebuie să combine performanța de înaltă calitate cu caracteristicile ușurinței de utilizare ale unui instrument portabil, permițând utilizatorilor cu diferite niveluri de expertiză, de la începători la profesioniști experimentați, să fie competenți cu acesta în cel mai scurt timp.

Detalii Brosura

Spectrum Two™

Destinat tuturor, Oriunde si Oricand! Pentru măsurători fără probleme şi opţiuni de portabilitate, Spectrum Two™ este ideal pentru utilizarea în laborator şi pe teren.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

CROMATEC PLUS SRL, titular al proiectului "Construire hala" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita,in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Construire hala", propus a fi amplasat in oras.Fierbinti Targ, sos.Garii, nr.cadastral 28032, Tarlaua 279/1, Parcela25 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, in zilele de luni-joi, orele 08.00-16.30, vineri orele 08.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita