PerkinElmer a fost în fruntea tehnologiei ICP-MS – de la primul ICP-MS comercial în 1983 până la primul instrument care reunește limitele de detecție ale unei adevărate celule de reacție și simplitatea unei celule de coliziune în 2010 și cel mai recent, primul sistem cu patru cuadrupoli din industrie – aproape patru decenii de brevete, inovații și distincții. Odată cu istoria noastră bogată, vine și o înțelegere profundă a nevoilor unice și diverse ale clienților și piețelor pe care le deservim. Iar pentru laboratoarele de testare care efectuează analize la nivel de urme care depind de rezultate precise pentru a satisface nevoile actuale ale industriei și cerințele de reglementare, spectrometrele noastre de masă NexION® ICP se bazează pe această moștenire de inovație, îndeplinind și depășind așteptările.
 

NexION® 1000

NexION® 1000 este ICP-MS-ul ideal pentru efectuarea unui număr foarte mare de analiză multi-element de rutină, pentru verificarea încadrării în reglementări la nivel de urme. Prin intermediul mai multor tehnologii patentate pe care le încorporează, dispune de o viteză excepțională si simplitate în operare, pentru asigurarea eficienței laboratorului.

Detalii Brosura

NexION® 2000 B/C/P/S

NexION® 2000 de la PerkinElmer este cel mai versatil ICP-MS de pe piață, oferind o serie de tehnologii unice care se combină pentru a oferi cea mai înaltă performanță, indiferent de cerințele dvs. analitice. Descoperiți versatilitatea unui instrument care se poate confrunta cu analiza oricărei matrice de probă, orice interferență și orice dimensiune a particulelor. PerkinElmer a primit pe 11 aprilie 2018 Application Award de la LaborPraxis la categoria Bio and Pharma Analysis pentru NexION 2000 ICP-MS. Am fost distinși cu acest premiu în timpul Analytica 2018 din München, Germania, ca recunoaștere a unei noi tehnici care le permite utilizatorilor să cuantifice cantitatea de metal dintr-o celulă individuală pentru prima dată.

Detalii Brosura

NexION® 5000

ICP-MS multi-quadrupol NexION® 5000 – primul din categoria sa care are patru quad-uri – este proiectat inovator pentru a satisface și depăși cerințele exigente ale aplicațiilor ultra-oligoelementale. Are o performanță ICP-MS dincolo de triple quad-ul tradițional, oferind un concentrații echivalente cu zgomot de fond excepțional de scăzut (<1 ppt, chiar și în plasmă) și limite de detecție remarcabile, aspecte esențiale pentru a asigura rezultate precise și repetabile. În plus, NexION 5000 oferă o eliminare superioară a interferențelor, o stabilitate fenomenală și o toleranță de neegalat la orice tip de matrice. Pe lângă faptul că are patru quad-uri, NexION 5000 este și mândrul beneficiar a trei premii: Wiley Analytical Science Award, The Analytical Scientist Innovation Award și R&D 100 Award.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

CROMATEC PLUS SRL, titular al proiectului "Construire hala" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita,in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Construire hala", propus a fi amplasat in oras.Fierbinti Targ, sos.Garii, nr.cadastral 28032, Tarlaua 279/1, Parcela25 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, in zilele de luni-joi, orele 08.00-16.30, vineri orele 08.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita