Construite pe punctele forte ale platformei PerkinElmer de cromatografe de gaze fiabile (GC), sistemele comercializate de către CromatecPlus sunt ușor de operat și oferă în același timp performanțele, capacitatea și timpii de așteptare între probe cerute de către laboratoarelor analitice de înaltă performanță. Portofoliul nostru cuprinzător de instrumente cuprinde instrumentele puternice Clarus® 590 și 690 GC, care oferă o sensibilitate superioară, tehnologia TurboMatrix ™ (cu tehnologie de gestionare a probelor de tip headspace, desorbție termică, autosampler de lichide și opțiuni SPME), plus detectoare multiple și o gamă completă de accesorii și consumabile. Sistemele Clarus GC sunt controlate de sistemul de date cromatografic TotalChrom ™ (CDS). Acest software vă poate eficientiza fluxul de lucru și vă permite să gestionați rapid și sigur datele dvs. GC într-un mediu reglementat sau nereglementat. Software-ul TotalChrom ™ CDS este cea mai bună alegere pentru operațiile exigente cu mai mulți utilizatori și cu mai multe locații, unde sunt utilizate un număr mare de instrumente.
 

Clarus 590 GC

Cu noile sale caracteristici de înaltă performanță, Clarus® 590 GC robust oferă o sensibilitate îmbunătățită, carryover redus și este ușor de utilizat și întreținut. Proiectat cu aceleași caracteristici inovatoare ale Clarus 690 GC, aveți cele mai versatile opțiuni de manipulare a probelor din care să alegeți. Soluțiile cuprinzătoare TurboMatrix™, lider în industrie, includ opțiuni pentru headspace (HS), desorbție termică manuală și automată (TD, ATD) și un autosampler MultiPrep flexibil pentru prelevarea de probe de lichid și SPME.

Detalii Brosura

Clarus 690 GC

Conceput pentru laboratoare cu ritm rapid, cu volum mare, care trebuie să mărească timpii ciclului analitic, Clarus® 690 GC oferă sensibilitate, capacitate și debit superioare – cu flexibilitate pentru a gestiona mai mult. Portofoliul nostru de opțiuni TurboMatrix™, lider în industrie, include headspace (HS), desorbție termică manuală și automată (TD, ATD) și soluții MultiPrep Autosampler.

Detalii Brosura

TurboMatrix HeadSpace HS

Esența headspace-ului PerkinElmer este tehnologia noastră patentată de echilibrare a presiunii, care depășește cu mult supapa și bucla în ceea ce privește performanța când vine vorba de acuratețe și repetabilitate. Reglarea presiunii asigură transferul rapid al analiților în GC fără reechilibrare într-o supapă de prelevare a probelor de gaz sau într-o seringă și minimizează pierderea de analiți. Cantitatea de injectare este programabilă în funcție de timp sau de volum, fără a necesita nicio schimbare hardware.

Detalii Brosura

TurboMatrix Thermal Desorbtion TD

Simplificați și accelerați pregătirea probei. Am inventat tehnologia automatizată de desorbție termică (TD) utilizată astăzi la nivel global pentru monitorizarea aerului din interior și exterior. Desorbtoarele noastre termice sunt ideale pentru o gamă largă de aplicații suplimentare de cromatografie gazoasă (GC), inclusiv analiza emisiilor de gaze din toate tipurile de materiale și analiza aromelor și parfumurilor.

Detalii Brosura

Stiri si noutati

CROMATEC PLUS SRL, titular al proiectului "Construire hala" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita,in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Construire hala", propus a fi amplasat in oras.Fierbinti Targ, sos.Garii, nr.cadastral 28032, Tarlaua 279/1, Parcela25 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, in zilele de luni-joi, orele 08.00-16.30, vineri orele 08.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita